The "Mark Complete" button at the end of a tutorial lesson is not working

There is a "Mark Complete" button at the end of each tutorial lesson. When you click it, that lesson should be marked "complete" for you and the next lesson should load automatically (this can take a few seconds). If nothing at all happens when you click the button, please do the following:

  1. Contact us to let us know what happened. Include the name of the tutorial, the lesson number, and a screenshot of the last page (if possible). We will manually mark the lesson "complete" for you so that you do not need to complete it again.
  2. Log out of our website.
  3. Clear your browser's cache (see https://bit.ly/foxyclearcache for instructions). Please note that this is not the same thing as clearing your browser's history.
  4. Log back in to our website.

Taking these steps should resolve the browser cache or cookie issues that likely caused the problem. If taking those steps doesn't help, try accessing our site using a different web browser (here is a list of the most popular). Your current browser may have an extension, add-on, or setting that is interfering with our site's operations and switching browsers might help.

If you continue to experience the problem after trying these things, let us know and we'll do some additional troubleshooting.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Us Contact Us